
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1משרים את האטריות חצי שעה במים פושרים, ומסננים. 2מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב עד שהסוכר נמס. 3מקפיצים את השום והביצים בשמן בווק חם מאוד. מערבבים כל הזמן. מוסיפים את הירקות והעוף וממשיכים להקפיץ. 4כשהירקות חצי רכים מוסיפים את האטריות המסוננות ואת הרוטב. ממשיכים להקפיץ עד לצמצום כמעט מלא של הרוטב. 5מגישים עם לימון. * המתכון באדיבות מסעדתטייגר לילי הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |