
פסטה פטה לימוניתזוכרים את רוטב הפטה-עגבניות בתנור שהיה סופר פופולרי לפני כמה שנים? אז הגיע הזמן לצמוח ממנו, עם גרסה לימונית-שומית קרמית ופשוט נהדרת, שמכינים באותה קלות ממש |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2מכניסים לתבנית את הפטה, הלימונים, הבצל הסגול, השום, החמאה, שמן הזית, המלח והפלפל השחור ומכסים בנייר אלומיניום. מכניסים לתנור לכשעה, עד שהשום מתרכך. 3לקראת היציאה של התבנית מהתנור מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, ושומרים קצת ממי הבישול. 4מוציאים את התבנית מהתנור, סוחטים את הלימונים, מועכים את גבינת הפטה, מרוקנים את השום ומערבבים הכל יחד עם חצי כוס ממי הבישול של הפסטה. 5מוסיפים לתבנית את הפסטה, מוסיפים פרמזן, מערבבים ומתקנים תיבול במידת הצורך. פסטה פטה לימונית - מוכנה|צילום: יעל קצב, mako אוכללעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |