
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1חותכים את הבצל והשום לקוביות. 2שופכים רבע כוס שמן זית לסיר. מחממים את השמן על אש בינונית. כעבור דקה מוסיפים את הבצל והשום לסיר ומטגנים עד שיזהיבו. מדי פעם מערבבים בכף עץ. 3כשהבצל מזהיב, מוסיפים את הבשר. מועכים ומערבבים עד שכל הבשר הופך שחום. 4מערבבים בכוס את רסק העגבניות, מעט מים, כפית מלח, חצי כפית פלפל וקמצוץ סוכר. שופכים לסיר ומערבבים. 5מכסים את הסיר, מחלישים את האש ומבשלים כחצי שעה, עד שהרוטב הופך לסמיך. 6בינתיים, מבשלים את הספגטי על פי ההוראות היצרן ומערבבים לבסוף עם הרוטב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |