אוכל
אוכל
פסטות

נודלס עם עוף וירקות

מנה אסייתית בסיסית ומעוררת תיאבון, קלה ומהירה להכנה

|mako| פורסם14:21
נודלס מוקפצים עם ירקות (צילום: יונתן בלום,  יחסי ציבור )
צילום: יונתן בלום, יחסי ציבור
Rating:4.4132reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 100 גרם נודלס
  • חצי ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
  • 2 בצלים גדולים פרוסים
  • חבילת פטריות שמפיניון חצויות
  • 2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
  • 3 כפות סויה
  • חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • 4 כפות דבש
  • 2 כפות מים
  • שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:

1משרים את קוביות העוף בסויה כחצי שעה.

2מטגנים את הבצל, וכשהוא מזהיב מוסיפים את העוף וממשיכים לטגן עד שהוא נחרך מכל הצדדים.

3מוסיפים את הגזר ואחריו את הפטריות, ומערבבים.

4מערבבים יחד את רוטב הצ'ילי, הדבש והמים, שופכים על העוף והירקות ומערבבים. מכינים את הנודלס לפי ההוראות שעל האריזה ומערבבים עם העוף והירקות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il