אוכל
אוכל
פסטות

מקרוני וגבינה

מנה מהירה, זולה ומשביעה

|mako| פורסם12:20
מקרוני וגבינה (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
Rating:444reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 1/2 חבילת פסטה ספגטיני

  • 70 גרם גבינה צהובה לבחירתכם (מומלץ: פרמזן, צ'דר וגאודה)
  • 3 כפות חלב
  • 2 ליטר מים רותחים
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה:

1מוזגים את המים הרותחים לסיר בינוני ומוסיפים מלח. 2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן (7 דקות בדרך כלל). חשוב להקפיד לא לבשל יתר על המידה. 3. במקביל: מגוררים את הגבינות לקערה, מוסיפים את החלב ומערבבים. 4. מסננים את הפסטה ומעבירים בזריזות לקערת הגבינה. מערבבים עד שהגבינה נמסה ומגישים מיד.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il