אוכל
אוכל
פסטות

פסטה עם פלפלים אדומים ושעועית לבנה

בתוספת תרד, שום וקליפת לימון

|טבע הריפוי| פורסם09:16
פסטה עם פלפלים ותרד (צילום: robynmac, Istock)
צילום: robynmac, Istock
Rating:2.114reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • חצי כוס שעועית לבנה שהושרתה במים למשך הלילה

  • עלה דפנה
  • ‏4 שיני שום‏
  • שליש כוס מרק צח מירקות
  • ‏2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות דקות‏
  • ‏4 כוסות תרד שטוף וחתוך לרצועות דקות‏
  • כף קליפת לימון מגורר‏
  • ‏2 כפות מיץ לימון‏
  • ‏120 גרם פסטה קצרה‏
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1מסננים את השעועית ושמים בסיר. מכסים ב-2 כוסות מים, מוסיפים עלה דפנה ו-2 שיני שום ומביאים לרתיחה מעל ‏להבה גבוהה. מכסים ומבשלים מעל להבה נמוכה במשך כשעה, עד שהשעועית מתרככת. מסירים מהאש. ‏ 2. מרתיחים את המרק במחבת גדולה, מעל להבה בינונית. מוסיפים את רצועות הפלפל ומבשלים במשך 5-8 דקות. ‏מוסיפים תרד, קליפת לימון ו-2 שיני שום כתושות. מערבבים ומבשלים במשך 3-4 דקות, רק עד שהתרד מתרכך. ‏ 3. בינתיים, מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות שעל גבי האריזה. מסננים את השעועית (בשלב הזה מרבית הנוזלים ‏כבר נספגו, בשארית הנוזלים אפשר להשתמש כרוטב לפסטה) ומוסיפים לתערובת הפלפלים. מחממים היטב ‏ומתבלים במלח, בפלפל ובמיץ לימון. מסננים את הפסטה ומערבבים עם תערובת הפלפלים והשעועית.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il