אוכל
אוכל
פסטות

פסטה ברוטב עגבניות וטונה

מתכון קליל ורענן לקיץ

|טונה RIO MARE| פורסם09:20
פסטה ברוטב עגבניות וטונה של RIO MARE (יח``צ:  יחסי ציבור )
יח``צ: יחסי ציבור
Rating:4.524reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • חצי חבילה (250 גרם) פסטה פנה, מבושלת על פי הוראות היצרן
  • 1 קופסה טונה ריו מרה
  • 6-5 עלי בזיליקום קצוצים
  • חופן זיתים שחורים מגולענים ופרוסים דק
  • 1 כף שמן זית
  • 2 עגבניות טריות קלופות וקצוצות
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם
  • מעט גבינת פרמזן (לא חובה)

אופן ההכנה:

1בקערה גדולה מניחים את הפסטה (חמה או קרה). יוצקים פנימה את שמן הזית ומערבבים היטב. 2. מפוררים פנימה תוכלה של קופסת טונה ריו מרה (רצוי לפורר גס), מוסיפים את העגבניות והבזיליקום, מתבלים ומערבבים היטב. 3. מחלקים למנות, מעטרים בפרוסות זיתים שחורים, מגררים מעל מעט גבינת פרמזן ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il