1מערבבים טוב את הביצים והקמח (עדיף במערבל או מעבד מזון, ולא ערבוב ידני).
2כשהבצק אחיד, ממשיכים עוד זמן מה ללוש ביד ואז מתחילים לרדד. מעבירים את הבצק במכונת פסטה כך שעלי הבצק יהיו דקים יותר ויותר.
3במקביל מחממים בסיר מעט שמן זית, עגבניות חתוכות לרבעים ומס' שיני שום שלמות. תוך זמן קצר יתחילו העגבניות להגיר נוזלים ולהתבשל.
4כשרוטב העגבניות בסיר הופך נוזלי קורעים ביד את עלי הבצק לחתיכות לא אחידות, וזורקים לסיר הרוטב כדי שיתבשלו בתוך העגבניות.
5תוך מס' דקות הפסטה מוכנה.
6מגישים עם מוצרלה או אפונה עדינה מעל.