אוכל
אוכל
פסטות

פסטה אנשובי ופיסטוקים

מנת פסטה מקורית ומיוחדת בטעמה - לאניני טעם

|גלובס| פורסם14:46
פסטה עם אנשובי (צילום: SharonCobo, Istock)
צילום: SharonCobo, Istock
Rating:2.52reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 1 חבילת פסטה, רצוי מהסוג המכונה "חונק כמרים"

  • חצי צנצנת אנשובי איכותי בשמן זית
  • 2-3 שיני שום קצוצות דק
  • חופן עלי בזיליקום טריים קצוצים גז
  • חצי כוס שמן זית איכותי ועדין
  • מלח ים גס ופלפל לבן גרוס טרי לפי הטעם
  • 150 גרם גבינת פקורינו כבשים מגוררת דק
  • חצי כוס פיסטוקים קלויים על מחבת עם מעט שמן זית וטחונים בינוני דק

אופן ההכנה:

1מבשלים את פסטת חונק הכמרים לפי הוראות היצרן. מסננים ושומרים מעט ממי הבישול.

2מחממים מחבת על להבה חזקה. מוסיפים לתוכה את שמן הזית, וכשהוא מתחמם מטגנים בתוכו את האנשובי, את השום המגורר ואת הפיסטוקים הטחונים. מוסיפים מיד את הפסטה המבושלת, ומערבבים קלות.

3מוסיפים מעט ממי הבישול. מסירים מהלהבה ומתבלים במלח ובפלפל לבן לפי הטעם. מוסיפים בנדיבות את עלי הבזיליקום ואת גבינת הפקורינו המגוררת. מערבבים ומגישים מיד.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il