אוכל
אוכל
פסטות

טורטליני במילוי שאריות תבשיל בשר וירקות שורש

כיסוני פסטה ממולאים בבשר וריקוטה, שוחים ברוטב עגבניות שרי תמר צלויות וזוקיני

|מאסטר שף| פורסם13:33
טורטליני במילוי בשר (תמונת AVI: mako)
Rating:2.56reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (2 מנות):

  • בצק פסטה

להגשה:

  • עגבניות שרי תמר
  • שמן זית
  • מלח ופלפל
  • שום
  • תימין
  • פרמזן
  • עלי רוקט

למילוי:

  • תבשיל בשר וירקות שורש (שאריות מהתבשיל)
  • ריקוטה פרסקה
  • צנוברים
  • בזיליקום

לרוטב:

  • מעט שמן זית
  • ענף רוזמרין
  • שן שום
  • זוקיני, חתוך לקוביות

אופן ההכנה:

1חוצים את עגבניות השרי לאורכן. מטפטפים שמן זית, מתבלים במלח ושום ומפזרים עלי תימין. קולים בגריל כ-15 דקות, עד לחריכה קלה.

2למלית: מפוררים את הבשר וקוצצים מעט מהגזר המבושל. מוסיפים ריקוטה, צנוברים ובזיליקום.

3מרדדים בצק פסטה במכונה, קורצים עיגולים, ממלאים במלית ויוצרים טורטליני.

4מבשלים את הטורטליני במים עד שהם צפים – לא יותר משתי דקות.

5מטגנים בשמן זית ענף רוזמרין ושן שום, מוציאים ומוסיפים קוביות זוקיני לטיגון קצר של דקה ולא יותר.

6מוסיפים את הטורטליני ומקפיצים מעט במחבת לערבוב טעמים.

7מעבירים לצלחת הגשה, מקשטים בעגבניות הצלויות, מתבלים בפרמזן מגורר ועלי רוקט קרועים לפיסות קטנות.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il