אוכל
אוכל
פסטות

ניוקי תרד וגבינת ריקוטה

פסטה צמחונית נהדרת

|שיעור פרטי עם אהרוני| פורסם16:52
ניוקי (צילום: 2יח
צילום: 2יח"צ, המטבח1
Rating:416reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 400 גרם תרד קפוא, מופשר, סחוט היטב וקצוץ
  • 50 גרם חמאה
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 2 שיני שום קצוצות דק
  • כף אורגנו טרי קצוץ דק
  • חצי כפית אגוז מוסקט
  • 300 גרם גבינת ריקוטה טרייה (או אורדה)
  • 2 ביצים
  • 100 גרם קמח
  • רבע כוס פירורי לחם
  • 100 גרם גבינת פרמזן מגורדת דק
  • 75 גרם חמאה
  • 10 עלי מרווה

אופן ההכנה:

1במחבת חמה ומשומנת בחמאה, מאדים את הבצל, השום והאורגנו במשך שלוש דקות. מוסיפים את התרד ומאדים שלוש דקות נוספות. מקררים. 2. מערבים בקערה גבינת ריקוטה, פרמזן, ביצים, קמח ופירורי לחם. מוסיפים את התבלינים ותערובת התרד ומערבבים היטב. 3. צרים מהתערובת כדורים קטנים ופוחסים אותם מעט לצורה של זית. 4. מבשלים את הניוקי במי מלח 2-3 דקות עד שהם צפים. מוציאים ומסננים. 5. שמים במחבת רחבה את החמאה והמרווה ומטגנים יחד כשתי דקות. 6. מגישים את הניוקי בכלי רחב, יוצקים מעל את חמאת המרווה ומפזרים מעל גבינת פרמזן.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il