
המצרכים (4 מנות):
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים במיקסר את הקמחים, הביצים והמלח עד לקבלת פירורי בצק גדולים. מוציאים ולשים מעט ביד עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-30 דקות. 2מערבבים את הגבינות עד ליצירת מלית אחידה וממליחים. 3מרדדים את הבצק, תחילה במערוך ואז במכונת פסטה. 4קורצים מהבצק המרודד עיגולים ובמרכז כל אחד מניחים כדור מלית. סוגרים. 5מרתיחים מים מומלחים בסיר גדול, מכניסים את הרביולים ומבשלים כמה דקות. 6שמים במעבד מזון את הבזיליקום, קצת צנוברים, מלח ושמן זית וטוחנים. 7מחממים את השמנת במחבת ומוסיפים שום, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ואת הפסטו בזיליקום. 8מגישים את הרביולי עם הרוטב. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |