אוכל
אוכל
פסטות

רביולי במילוי גבינות ברוטב שמנת פסטו

מתכון לפסטה במילוי לאבנה, ריקוטה ומוצרלה ברוטב שמנת ועשבי תיבול. מנה עשירה ומשביעה

|מאסטר שף| פורסם17:05
הרביולי של סיון (תמונת AVI: mako)
Rating:210reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 150 גרם קמח לבן (רגיל)
  • 50 גרם קמח חיטת דורום
  • 2 ביצים
  • רבע כפית מלח

למילוי:

  • 2 כפות לבנה
  • 2 כפות ריקוטה
  • 100 גרם צפתית
  • 75 גרם פטה
  • 125 גרם מוצרלה מגוררת
  • מלח

לרוטב:

  • 2 צרורות בזיליקום גדולים
  • מעט צנוברים
  • מלח ופלפל
  • שמן זית
  • 4\3 מיכל שמנת לבישול
  • מעט שום
  • אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

1מערבבים במיקסר את הקמחים, הביצים והמלח עד לקבלת פירורי בצק גדולים. מוציאים ולשים מעט ביד עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-30 דקות.

2מערבבים את הגבינות עד ליצירת מלית אחידה וממליחים.

3מרדדים את הבצק, תחילה במערוך ואז במכונת פסטה.

4קורצים מהבצק המרודד עיגולים ובמרכז כל אחד מניחים כדור מלית. סוגרים.

5מרתיחים מים מומלחים בסיר גדול, מכניסים את הרביולים ומבשלים כמה דקות.

6שמים במעבד מזון את הבזיליקום, קצת צנוברים, מלח ושמן זית וטוחנים.

7מחממים את השמנת במחבת ומוסיפים שום, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ואת הפסטו בזיליקום.

8מגישים את הרביולי עם הרוטב.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il