
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1במחבת על אש נמוכה צורבים את הערמונים עם החמאה והשום. 2כאשר החמאה התמוססה לחלוטין מוסיפים את הפטריות ומקפיצים יחד למשך דקה. 3מוסיפים את הנוזלים ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור ומצמצמים את הרוטב. 4מבשלים את הפסטה בסיר עם מים חמים עד למידה רצויה. מסננים ומוסיפים לרוטב . מקפיצים מעט את הכול יחד. 5מעבירים את הפסטה לצלחת הגשה ומקשטים עם צנוברים ופרמז'ן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |