אוכל
אוכל
פסטות

פוזילי פרימוורה

פסטה מרהיבה וצבעונית עם שלל ירקות בניחוח איטלקי

|עושים חיים וטעים| פורסם15:49
פוזילי מרימוורה (צילום: Stephen Orsillo, Istock)
צילום: Stephen Orsillo, Istock
Rating:421reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 400 גרם פוזילי
  • 1 בצל
  • 1 גמבה
  • 1 קישוא
  • ½ חציל
  • 1 גזר
  • 2 שיני שום

אופן ההכנה:

1מטגנים קלות את שיני השום בשמן זית. 2.מוסיפים בצל, גמבה, קישוא, חציל, גזר ופלפל חריף. 3.מבשלים הכל יחד על אש קטנה למשך 15 דקות. 4.מבשלים את הפסטה במים רותחים לדרגת אל דנטה, ומסננים. 5.לסיום, מוסיפים את הפסטה לרוטב.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il