אוכל
אוכל
פסטות

רביולי בטטה ברוטב בשמל ואספרגוס

כיסונים רכים של בצק פסטה במילוי מתקתק של בטטה ותפוחי אדמה וברוטב בשמל קטיפתי

|מאסטר שף| פורסם13:32
המנה של אבריאלה
Rating:3.211reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (3 מנות):

  • כוס וחצי לערך קמח

  • ביצה
  • רבע כוס שמן
  • 3/4 לערך מים

למילוי

  • בטטה בינונית

  • תפו"א קטן

לרוטב

  • קופסא או צנצנת של אספרגוס משומר

  • בצל
  • חצי כוס שמן קנולה
  • קרטון שמנת בישול
  • כף קמח או קורנפלור
  • מלח ופלפל (אפשר גם באבקת מרק)

אופן ההכנה:

1לשים יחד את כל מרכיבי הבצק ומניחים בצד.

2קוצצים את הבצל, מטגנים עד לשקיפות. מסננים את האספרגוס, חותכים אותו ומוסיפים לבצל לטיגון קל.

3מוסיפים את השמנת ומבשלים יחד עד לסמיכות לא מלאה. מוסיפים את התבלינים ואת הקמח/קורנפלור. מכבים את האש, מערבבים ובמידה וזה סמיך מדי אפשרי להוסיף חלב כדי לדלל עד המצב הרצוי.

4פותחים את הבצק על משטח מקומח בעזרת מערוך ומרדדים לעובי של 1-2 ס"מ (רצוי עם מכונת פסטה). קורצים מהבצק את ריבועי הרביולי.

5מבשלים יחד את תפוח האדמה והבטטה עד לרכות, מועכים לפירה ומוסיפים לעיסה 1-2 כף מרוטב הבשמל. מערבבים וממלאים את הרביולי.

6מרתיחים את הרביולי למספר דקות בסיר מים רותחים עם מעט מלח.

7מגישים את הרביולי יחד עם רוטב הבשמל.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il