
המצרכים (3 מנות):
למילוי
לרוטב
אופן ההכנה:1לשים יחד את כל מרכיבי הבצק ומניחים בצד. 2קוצצים את הבצל, מטגנים עד לשקיפות. מסננים את האספרגוס, חותכים אותו ומוסיפים לבצל לטיגון קל. 3מוסיפים את השמנת ומבשלים יחד עד לסמיכות לא מלאה. מוסיפים את התבלינים ואת הקמח/קורנפלור. מכבים את האש, מערבבים ובמידה וזה סמיך מדי אפשרי להוסיף חלב כדי לדלל עד המצב הרצוי. 4פותחים את הבצק על משטח מקומח בעזרת מערוך ומרדדים לעובי של 1-2 ס"מ (רצוי עם מכונת פסטה). קורצים מהבצק את ריבועי הרביולי. 5מבשלים יחד את תפוח האדמה והבטטה עד לרכות, מועכים לפירה ומוסיפים לעיסה 1-2 כף מרוטב הבשמל. מערבבים וממלאים את הרביולי. 6מרתיחים את הרביולי למספר דקות בסיר מים רותחים עם מעט מלח. 7מגישים את הרביולי יחד עם רוטב הבשמל. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |