
פסטה ריגטוני עם שפונדרה בבישול ארוךמנת פסטה חורפית ומענגת, עם טעמים עמוקים ובשר רך ומתפרק שאשכרה נמס בפה. ומה שהכי כיף: התנור יעבוד קשה בשביל הארוחה הזאת, אתם ממש לא. ותודה לעומר מילר ומסעדת חדר אוכל על המתכון![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
לפסטה:
אופן ההכנה:1מעסים את הבשר בשמן זית. מוסיפים מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס, כך שהבשר יהיה עטוף כולו. 2שמים את הבשר יחד עם כל יתר המרכיבים בתבנית. אם הבשר לא מכוסה כולו בנוזלים, מוסיפים מים עד כיסוי. 3מכסים את התבנית היטב ומכניסים לתנור שחומם ל-100 מעלות למשך כ-10 שעות. מוציאים, שולפים את הבשר מהנוזל ומפוררים עם הידיים לרצועות דקיקות. 4מחממים במחבת 2 כפות שמן זית. מוסיפים את בשר השפונדרה ו-5 כפות מנוזל הבישול. מביאים לרתיחה. מוסיפים את הפסטה המבושלת ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |