אוכל
אוכל
פסטות

מאפה פסטה עם יוגורט עזים

מאפה פסטה עם יוגורט עזים: מנה שהיא בין לזניה לפשטידה עם שכבות אפויות של פסטה, יוגורט, עגבניות וגבינות עיזים

|גלובס| פורסם13:22
פטוצ'יני (צילום: Markus Guhl, Istock)
צילום: Markus Guhl, Istock
Rating:3.84reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבסיס (לתבנית אלומיניום עמוקה בגודל בינוני):

  • 1 חבילה (500 גרם) פסטה פטוצ'יני מקמח מלא - מבושלת, מסוננת ומשומנת במעט שמן זית
  • 2 ביצים גדולות טרופות
  • 1 גביע יוגורט עזים (150 גרם)
  • 250 גרם גבינה לחיתוך ללא מלח
  • 10 חצאי עגבניות לחות חתוכות לרצועות
  • 1 גליל גבינת עזים
  • קליפה מגוררת מלימון אחד

לרביכה:

  • 2 כפות שמן קנולה
  • 5 כפות שמן זית
  • 3 כפות קמח מלא או רגיל
  • 2 כוסות חלב עזים
  • אגוז מוסקט
  • מלח
  • פלפל לבן טחון

אופן ההכנה:

1מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס). מרפדים את התבנית בנייר אפייה משומן קלות.

2מערבבים היטב בקערה גדולה את כל חומרי הבסיס.

3יוצקים את שני סוגי השמן לסיר, ומחממים על להבה נמוכה. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב, מוסיפים את חלב העזים בהדרגה ותוך ערבוב. מבשלים עד שהרביכה מסמיכה. מסירים מהאש ומתבלים בנדיבות.

4מערבבים עם תערובת הפסטה שבקערה, ומעבירים לתבנית. אופים במשך 50 דקות או עד שהמאפה מזהיב היטב.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il