
פסטה שמנת ופטריותכל אחד צריך לפעמים להתמסר לארוחה שאין בה לא בריאות ולא ויטמינים, אלא רק עונג מושחת וטהור. בשבילנו מנה של הפסטה-שמנת-פטריות הזאת בבקשה, ושתהיה כמה שיותר גדולה![]() צילום: חנושה (בת חן שמעיה) |
המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1ממיסים את החמאה במחבת. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד הזהבה. 2מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהן משנות צבע לחום עמוק. 3מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד דקה. 4מוסיפים את השמנת, מערבבים ומביאים לרתיחה עדינה. מתבלים ומערבבים היטב. 5מוסיפים את הפסטה יחד עם מצקת אחת ממי הבישול, מערבבים ומבשלים עוד כמה דקות לספיגת טעמים. 6מוסיפים פרמזן ומערבבים עד שהרוטב מסמיך ונהיה קרמי. 7מגישים עם עוד פרמזן. בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |