אוכל
אוכל
פסטות

פסטה שמנת ופטריות

כל אחד צריך לפעמים להתמסר לארוחה שאין בה לא בריאות ולא ויטמינים, אלא רק עונג מושחת וטהור. בשבילנו מנה של הפסטה-שמנת-פטריות הזאת בבקשה, ושתהיה כמה שיותר גדולה

|mako| פורסם06:38
פסטה שמנת ופטריות (צילום: חנושה (בת חן שמעיה))
צילום: חנושה (בת חן שמעיה)
Rating:51reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • כשלושת רבעי חבילת פסטה (350-400 גרם), מבושלת לפי ההוראות על האריזה
  • 50 גרם חמאה
  • 1 בצל, קצוץ דק
  • סלסילה של פטריות שמפיניון, פרוסות
  • 3 שיני שום, כתושות
  • 500 מ"ל שמנת לבישול
  • מלח
  • פלפל שחור
  • רבע כפית אגוז מוסקט טחון
  • חצי כפית אבקת פטריות כמהין או כפית שטוחה של אבקת מרק פטריות
  • מצקת אחת ממי הבישול של הפסטה
  • חצי כוס פרמזן מגוררת

להגשה:

  • עוד פרמזן

אופן ההכנה:

1ממיסים את החמאה במחבת. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד הזהבה.

2מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהן משנות צבע לחום עמוק.

3מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד דקה.

4מוסיפים את השמנת, מערבבים ומביאים לרתיחה עדינה. מתבלים ומערבבים היטב.

5מוסיפים את הפסטה יחד עם מצקת אחת ממי הבישול, מערבבים ומבשלים עוד כמה דקות לספיגת טעמים.

6מוסיפים פרמזן ומערבבים עד שהרוטב מסמיך ונהיה קרמי.

7מגישים עם עוד פרמזן.

לעוד מתכונים מטריפים של חנושה

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il