אוכל
אוכל
פסטות

רביולי תרד

ברוטב גבינת סימפוניה, שמנת, עלי תרד ופטריות

|חברת שטראוס| פורסם15:58
רביולי תרד ברוטב שמנת, עלי תרד ופטריות של שטראוס
Rating:4.219reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (3 מנות):

  • 1 חבילת רביולי תרד של שטראוס, מבושל לפי הוראות היצרן
  • 1 גבינת סימפוניה טבעי
  • 1 מיכל שמנת מתוקה יטבתה
  • חופן עלי תרד של שטראוס
  • 10 פטריות חתוכות
  • 2 שיני שום כתושות
  • כף חמאה

אופן ההכנה:

1במחבת ממיסים את החמאה ומטגנים את הפטריות והשום כ-3 דקות. 2. מוסיפים את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה. 3. מוסיפים את גבינת הסימפוניה ומערבבים היטב. 4. מוסיפים את הרביולי ועלי התרד, מערבבים ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il