
פסטה ברוטב חמאה, שום ולימוןזאת מנת פסטה שמתקתקים ברבע שעה גג, וזוללים כל כך מהר שקשה להאמין שהייתה פה ארוחת צהריים בכלל. בזמן שהפסטה מתבשלת ממיסים חמאה ומוסיפים את כל מה שצריך, קצת מי בישול מהפסטה, את הפסטה עצמה, עוד פרמזן וזהו![]() צילום: ענת אלישע, mako אוכל |
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 2מחממים מחבת וממיסים חמאה ושמן זית. 3מוסיפים למחבת את השום, מטגנים קלות ומוסיפים שמנת מתוקה. מביאים לרתיחה ומוסיפים תבלינים, גרידת לימון , לימון סחוט ומי בישול הפסטה. 4מערבבים היטב ללא הפסקה במשך 2-3 דקות. 5מוסיפים פרמזן, מערבבים עוד קצת ומוסיפים את הפסטה. מבשלים כ-2 דקות. 6מעבירים לצלחת הגשה, מוסיפים פרמזן ועירית קצוצה וזוללים. מנת פסטה ברוטב שום, לימון וחמאה|צילום: ענת אלישע, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |