אוכל
אוכל
פסטות

רביולי גבינת עזים פריך בדבש קינמון

שילוב מנצח של טעים וניחוחות

|יום חדש, תכנית הבוקר של קשת| פורסם13:43
דבש- קלואז אפ כלי עם דבש (צילום: אור גץ)
צילום: אור גץ
Rating:3.510reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 24 יחידות רביולי קטנים, ממולאים גבינת עיזים
  • שמן לטיגון עמוק
  • כף אבקת סוכר
  • 4 כפות דבש משובח
  • 1/4 כפית קינמון

אופן ההכנה:

1. מכינים רביולי גבינת עיזים או קונים רביולי טוב. מקפיאים. מקפידים להקפיד שלא יגעו זה בזה. 2. מכינים דבש קינמון: כמובן שכדאי להכין יותר ולשמור. מערבבים את הקינמון בדבש ומניחים לטעמים להתמזג. 3. מניחים את אבקת הסוכר במסננת. 4. מחממים שמן לטיגון, מטגנים את הרביולי בקבוצות קטנות ומעבירים לנייר סופג. מעבירים לצלחת, בוזקים אבקת סוכר, מזלפים מעט דבש ומגישים מיד.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il