
המצרכים (7 מנות):לתבנית בקוטר 26 ס"מ:
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה דקה פחות מהמצוין בהוראות היצרן. 2ממיסים בסיר בינוני את החמאה בשמן הזית, ומטגנים את הבצל 5 דקות על להבה בינונית. מוסיפים את הפטריות ומטגנים תוך כדי ערבוב 10 דקות. מוסיפים את הקמח, בוחשים ומטגנים דקה. 3מחממים תנור ל-200 מעלות. מוסיפים לסיר את החלב והשמנת ומבשלים תוך בחישה רצופה עד שהרוטב מסמיך. מסירים מהאש ומתבלים במלח ופלפל. 4מוסיפים את הפסטה המבושלת, את הגבינות ועשבי התיבול ומערבבים לתערובת אחידה. 5יוצקים לתבנית משומנת ואופים כ-40 דקות עד להזהבה. מגישים חם. >> עוד מתכון טוב לפשטידת פטריות הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |