
המצרכים :
אופן ההכנה:1משרים את אטריות האורז במים רותחים כ-1/2 שעה, עד לריכוך מוחלט. 2שמים בווק 3 כפות שמן ומטגנים את השום, השאלוט והג'ינג'ר כ-2 דקות. 3מוסיפים את האטריות המסוננות, ממשיכים לטגן כדקה ומעבירים לקערה. 4מחממים בווק 3 כפות שמן נוספות ומוסיפים את הפלפל החריף והעוף. מטגנים תוך כדי ערבוב. 5מוסיפים את הסוכר, חומץ האורז, רוטב הדגים, האטריות, הנבטים, הכוסברה והבצל הירוק, ואת החביתה היפנית, אם יש. 6מוציאים לכלי הגשה ומפזרים מעל בוטנים קצוצים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |