
המצרכים (6 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1בקערת מיקסר מערבבים יחד קמח, ביצים ומלח עד שמתקבלת תערובת אחידה ללא גושים. 2מוסיפים את המים וממשיכים לערבב במהירות נמוכה עד קבלת בלילה סמיכה. 3מחממים בסיר גדול כ-3 ליטר מים וממליחים בשתי כפיות מלח. 4מעבירים את הבצק דרך מכשיר להכנת שפצלה ישר למים הרותחים. 5כעבור כמה דקות יצופו השפצלה (בצקניות) למעלה. מוציאים אותם עם כף מחוררת למסננת ושוטפים במים קרים. שפצלה ברוטב סלמון של מסעדת אנינה|צילום: אורן שלו, יחסי ציבור6מכינים את רוטב הסלמון: במחבת חמה ממיסים חמאה ומקפיצים את הסלמון עם שיני השום ועגבניות השרי. 7כאשר הסלמון מעט צרוב מוסיפים יין ומערבבים כדקה. 8מוסיפים שמנת, מערבבים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. 9מורידים מהאש ולפני הגשה מוסיפים בזיליקום. 10מחממים מחבת טפלון וממיסים כף חמאה. 11צורבים את השפצלה עד השחמה קלה, מוסיפים את הרוטב ומערבבים קלות. מניחים על צלחת הגשה ומפזרים פרמז'ן. לעמוד הפייסבוק שלאנינה מטבח איטלקי >> אבי לוי הכין לכבוד החורף את המרקים שהוא אוהב במיוחד![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |