אוכל
אוכל
פסטות

ספגטי עם בוטרגה

ספגטי עם ביצי דגים, עגבניות ופטרוזיליה

|גלובס| פורסם11:42
ספגטי עם בוטרגה (צילום: getty images)
צילום: getty images
Rating:3.84reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (5 מנות):

לתערובת הבוטרגה:

  • 40 גרם בוטרגה נקי פרוס דק
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 3/4 כוס שמן זית איכותי

לפסטה:

  • 400 גרם ספגטי או לינגוויני יבשים
  • 20 גרם בוטרגה נקי, פרוס דק
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 שן שום קצוצה דק
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף בצל לבן קצוץ דק
  • 1 עגבנייה טרייה ללא הגרעינים, חתוכה לקוביות קטנות
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את 3/4 כוס השמן עם הבוטרגה והפטרוזיליה. שמים בצד לרבע שעה. 2. מרתיחים בסיר מים מומלחים קלות ומבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה (מבושלת, אך עדיין דורשת לעיסה). 3. מחממים במחבת גדולה את השמן ומטגנים בו את השום, הבצל והפטרוזיליה. 4. מסננים את הפסטה ומוסיפים למחבת. מוסיפים גם את תערובת הבוטרגה והשמן שהכנתם קודם לכן ומערבבים. 5. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את העגבניות ואת פרוסות הבוטרגה הנוספות ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il