אוכל
אוכל
פסטות

פסטה עם שרי תמר ואנטרקוט של טלה

ברוטב שמן זית, פלפלים וזיתים

|מועדון ארוחת הערב| פורסם18:20
פסטה עם שרי תמר ואנטרקוט של טלה
Rating:4.48reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • נתח של 8 צלעות טלה

  • שמן זית
  • חצי לימון
  • תימין
  • 2 פלפלים אדומים חריפים
  • שום
  • 2 קילו עגבניות שרי תמר
  • 200 גרם זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים
  • חבילת פסטה מסוג בוקטיני של ברילה או דה-צ'קו
  • מלח גס

אופן ההכנה:

1מפרקים את הצלעות מנתח אנטרקוט של טלה. מושחים אותו בשמן זית, מיץ מחצי לימון וגרידת לימון. 2. מחממים שמן זית במחבת, מכניסים את הנתח, מוסיפים תימין ומטגנים מכל הצדדים. 3. בסיר נפרד מכינים את הרוטב: מחממים שמן זית ומוסיפים פלפלים חריפים ושום. 4. מוסיפים את העגבניות והזיתים. 5. מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן. 6. מערבבים את הפסטה לתוך הרוטב. 7. פורסים את נתח הבשר ומוסיפים את הפרוסות לפסטה. מערבבים, בודקים תיבול ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il