
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מרתיחים בסיר מים, מלח ומעט שמן זית. 2שופכים את הניוקי לתוך הסיר. לאחר 2 דקות מסננים ושוטפים במים. 3חותכים את כבדים לחתיכות של 2-3 ס"מ, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומקמחים. 4מטגנים בשמן קנולה על אש גבוהה עד שהכבדים משחימים. 5במחבת נפרדת שמים שמן זית, חמאה, חופן בצל ירוק, יין, מלח, פלפל שחור גרוס ו-2 שיני שום קונפי. מטגנים את הניוקי עד לקבל גוון זהוב. 6מסננים את הכבדים וסופגים בנייר סופג. מוסיפים את הכבדים לתערובת הניוקי, מערבבים קצת ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |