אוכל
אוכל
פסטות

פסטה קרבונרה

יכול להיות שהפסטה קרבונרה הזאת כבר יותר ישראלית מאיטלקית, אבל וואו - היא כל כך טעימה שכל שאלת זהות נמחקת מיד. במקור עם חזיר, כאן עם אווז מעושן, אבל שימו לב - המנה עדיין לא כשרה

|mako אוכל| פורסם07:00
פסטה קרבונרה (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:3.158reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

  • 500 גרם פסטה קצרה
  • רבע כוס חזה אווז מעושן, חתוך לקוביות
  • 1 כוס פטריות פורצ'יני מיובשות
  • 2 שיני שום, פרוסות דק
  • רבע כוס שמן זית
  • רבע כוס יין לבן יבש
  • שלושת רבעי כוס מרק עוף או מים
  • חצי כוס שמנת מתוקה
  • פלפל שחור טחון גס
  • חלמון
  • פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה. שומרים בצד רבע כוס ממי הבישול.

2מטגנים את חזה האווז, הפטריות והשום בשמן זית עד השחמה.

3מוסיפים יין לבן, מרק ושמנת ומבשלים תוך ערבוב עד שמסמיך.

4מוסיפים פלפל שחור, חלמון, רבע כוס ממי הבישול של הפסטה ופרמזן. מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב. מגישים מיד.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

פסטה קרבונרה של רותם ליברזוןפסטה קרבונרה של רותם ליברזון|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il