
המצרכים (34 מנות):
אופן ההכנה:1קוצצים את הגזר, הבצל והעגבניות לקוביות קטנות. 2בסיר מטגנים את הבשר הטחון עם השמן, ומפוררים את הבשר עם כף תוך כדי טיגון. 3מוסיפים את הירקות הקצוצים והשום לסיר, מוסיפים רכז עגבניות , יין, פלפל ומלח. 4מכסים ומבשלים עד שהירקות מתרככים, כעשרים דקות. אחר כך אפשר לפתוח את הסיר ולבשל עוד קצת עד שהנוזלים מצטמצמים מעט. 5מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. למנה זו מומלצת פסטה מסוג טליאטלה (שטוחה ורחבה). הכמות אחרי בישול היא כ-3 כוסות. * הכלל בפסטה הוא שקודם מכינים את הרוטב ורק בסוף את הפסטה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! נטע בירן היא התזונאית של רשתהולמס פלייס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |