אוכל
אוכל
פסטות

פסטה בולונז הודו

פסטה ברוטב בולונז עם טוויסט, בשר הודו שלא משמין כמו בקר אבל טעים לפחות כמוהו

|mako אוכל| פורסם17:39
פסטה בולונז הודו (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.638reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (34 מנות):

  • נתח ירך הודו טחון (כ-400 גרם)
  • 2 גזרים קלופים
  • בצל יבש
  • 2 עגבניות גדולות בשלות
  • כף שמן לטיגון
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 4 כפות רכז עגבניות
  • כוס יין אדום יבש
  • פלפל ומלח
  • כ-200 גרם פסטה

אופן ההכנה:

1קוצצים את הגזר, הבצל והעגבניות לקוביות קטנות.

2בסיר מטגנים את הבשר הטחון עם השמן, ומפוררים את הבשר עם כף תוך כדי טיגון.

3מוסיפים את הירקות הקצוצים והשום לסיר, מוסיפים רכז עגבניות , יין, פלפל ומלח.

4מכסים ומבשלים עד שהירקות מתרככים, כעשרים דקות. אחר כך אפשר לפתוח את הסיר ולבשל עוד קצת עד שהנוזלים מצטמצמים מעט.

5מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. למנה זו מומלצת פסטה מסוג טליאטלה (שטוחה ורחבה). הכמות אחרי בישול היא כ-3 כוסות.

* הכלל בפסטה הוא שקודם מכינים את הרוטב ורק בסוף את הפסטה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

נטע בירן היא התזונאית של רשתהולמס פלייס

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il