אוכל
אוכל
פסטות

פסטה עם ירקות ירוקים

מנת פחמימות מקסימה עם ארטישוק, ברוקולי, פולי סויה ובזיליקום - והכל ב-10 דקות עבודה

|mako| פורסם13:17
פסטה עם ירקות ירוקים (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
Rating:55reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 300 גרם פסטה פידליני (בזכות זמן הבישול הקצר)

  • 4 תחתיות ארטישוק טריות
  • חצי ראש ברוקולי
  • חופן פולי סויה טריים (אם אוהבים אפשר גם מארז 200 גרם שלם)
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח גס, פלפל
  • נענע או בזיליקום – שניהם עובדים טוב בתור ה"ירוק החי"
  • 1 כוס מי קרח

אופן ההכנה:

1מרתיחים מים בסיר גדול.

2פורסים את לבבות הארטישוק לפרוסות עבות. חותכים את הברוקולי לגודל ביס.

3מוסיפים את הפסטה לסיר, ולאחריה גם את הברוקולי, הארטישוק ופולי הסויה. מבשלים 3-4 דקות ומוציאים למסננת. שופכים את מי הקרח – לא יותר מכוס כדי לא לקרר את המנה יתר על המידה.

4מעבירים לקערה, סוחטים חצי לימון, קורעים עלי נענע או בזיליקום, ממליחים ומפלפלים. מערבבים ומגישים מיד.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il