
פסטה מוקרמתיש מצב שפסטה מוקרמת, כזאת עם הרבה שמנת מתוקה ופרמזן, היא המאכל המנחם ביותר שהומצא אי פעם. האם מדובר באוכל או בשמיכת פוך על הנשמה? לפעמים ההבדלים מיטשטשים!![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. שומרים חצי כוס ממי הבישול. 2מחממים במחבת עמוקה את החמאה ומטגנים את הפטריות עם התימין עד הזהבה. מוסיפים את היין (אם רוצים) ומבשלים עד שהיין מצטמצם, בערך 3 דקות. 3מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים דקה. 4מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד שהוא משחים מעט, בערך 3 דקות. מוסיפים את החלב ומערבבים היטב לקבלת תערובת סמיכה. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון פסטה מוקרמת של רותם ליברזון|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל5מוסיפים את השמנת המתוקה, מתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט ומבשלים עד שהרוטב מסמיך. 6מוסיפים את הפסטה, את מי הבישול ששמרנו בצד ואת הפרמזן ומערבבים היטב. אם הרוטב סמיך מדי מוסיפים עוד ממי הבישול. 7מגישים חם עם עוד פרמזן מעל. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |