
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומשמנים בספריי שמן. 2מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה בשכבה אחת וממליחים. 3מערבבים בקערה את שמן הזית, המלח והפפריקות, ומורחים את העוף היטב. 4מסדרים את חלקי העוף על תפוחי האדמה ומפזרים את השום. 5מערבבים את חומרי הרוטב בסיר גדול ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הספגטי, מערבבים ומסירים מהאש. 6מניחים את הפסטה עם הרוטב מעל העוף ומכסים היטב בנייר אלומיניום. 7אופים חצי שעה בחום של 105 מעלות, מנמיכים את הטמפרטורה ל-100 מעלות ואופים עוד לפחות 4 שעות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |