
פסטה עם רצועות בקר, בטטה ואפונהגורמה אמיתי בפחות מ-60 שקלים: המנה המשפחתית שתהפוך לכוכבת קבועה על שולחנכם![]() צילום: אסף רונן |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:עלות: כ-58 שקלים 1מכינים בסיר עם מים רותחים מומלחים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 2מטגנים את הבטטות כ-5-7 דקות. מוסיפים את השום, ולאחר חצי דקה מוסיפים את האפונה ומערבבים. 3יוצקים את היין והתבלינים, ומערבבים. 4במחבת נפרדת צורבים את נתחי הבשר קלות, רק עד שהם נאטמים מכל הכיוונים. הזהרו לא לייבש מדי את הבשר, מאחר והוא עובר הקפצה נוספת. מוסיפים את הנתחים המוכנים למחבת עם הבטטות והאפונה. 5מבשלים ביחד כ-10-15 דקות, מערבבים עם הפסטה ומגישים חם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |