אוכל
אוכל
פסטות

פסטה ורודה

היא לא סתם ורודה, זאת פסטה ברוטב סלק ושמנת שממש לא מסובך להכין וחוץ מהנראות המהממת - היא גם סופר טעימה. לטובת העצלנים יש כאן סלקים בוואקום, ככה שאין לכם שום תירוץ

|mako אוכל| פורסם12:06
Rating:4.416reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • חצי חבילת פסטה, מבושלת לפי הוראות היצרן
  • 3 סלקים בוואקום
  • 2 שיני שום
  • מכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • רבע כפית אגוז מוסקט מגורר
  • חצי כוס פרמזן מגורר
  • כף חמאה

להגשה:

  • כף גדושה שמנת שחמוצה/גבינת שמנת (לא חובה)
  • עלי בזיליקום (לא חובה)

אופן ההכנה:

1מעבדים בבלנדר סלקים, שום, שמנת מתוקה, מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט עד לקבלת קרם ורוד וחלק.

2ממיסים במחבת חמה כף חמאה, מוסיפים את הרוטב שהכנו, מוסיפים פרמזן ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

3מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת ומערבבים עד שהרוטב עוטף את כל הפסטה.

4מגישים עם כף גבינת שמנת/שמנת חמוצה ובזיליקום.

לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוקהמהמם שלה

מנת פסטה ורודהמנת פסטה ורודה|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il