מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
פסטות

פסטה ספייסי פרגיות

מנה טעימה וזולה שחייבת להיכנס לסבב המנות הקבועות שלכם

|mako אוכל| פורסם12:59
פסטה פרגיות אחרי (צילום: אסף רונן)
צילום: אסף רונן

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 250 גרם פרגיות
  • 6 שיני שום קצוצות
  • 1-2 כפיות צי'ילי גרוס
  • 50 גרם זיתי קלמטה מגולענים
  • 50 גרם עגבניות מיובשות (לא חובה)
  • 3 -5 עלי מרווה
  • מלח ופלפל שחור
  • כוס וחצי יין לבן
  • חבילת פסטה

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

2מקפיצים את הפרגיות במחבת עם 2 כפות שמן זית, למשך כ-5-7 דקות.

3מוסיפים את השום, מערבבים ומוסיפים את שאר המרכיבים למחבת (למעט הפסטה).

4מבשלים כעשר דקות ומערבבים עם הפסטה המוכנה.

5האופציה הצמחונית: החליפו את הפרגיות ב-250 גרם טופו והקפיצו אותם במחבת כ-3 דקות. אפשר גם לוותר על הטופו ולהוסיף גבינת פטה לפני ההגשה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il