
המצרכים (6 מנות):
לרוטב:
לקציצות:
אופן ההכנה:1מכינים את הרוטב: מחממים במחבת רחבה שמן זית ומזהיבים בו את הבצל והשום. 2מוסיפים עגבניות ומבשלים על אש קטנה במשך כ־15 דקות. 3מסירים מעל האש. מוסיפים בזיליקום ומתבלים במלח ובפלפל שחור. 4טוחנים במעבד מזון ליצירת רוטב חלק ואחיד. שומרים בצד. 5מכינים את קציצות הבשר: טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים לעיסה אחידה. 6משמנים את כפות הידיים ויוצרים בעזרתן מהעיסה כדורים. מסדרים אותם בתבנית מרופדת בנייר אפייה. 7אופים את הכדורים בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות במשך כ־7 דקות עד שהם משחימים קלות. 8שמים את הקציצות ברוטב העגבניות, מוסיפים את הספגטי, מחממים ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |