
לינגוויני עגבניות שרי שמכינים בטיללא יודעים מה איתכם, לנו אין אנרגיות לבלות במטבח יותר מ-10 דקות היום. אז מצאנו לנו את המתכון המושלם למשימה: פסטה לינגוויני עם רוטב זריז אבל טעים רצח של עגבניות שרי ובזיליקום, וכמובן הרבה פרמזן![]() צילום: ענת אלישע, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. בזמן שהיא מתבשלת מכינים את הרוטב. 2מחממים שמן זית ומוסיפים את השום ועגבניות השרי. מטגנים תוך כדי ערבוב כ-5 דקות. לינגוויני ברוטב עגבניות שרי|צילום: ענת אלישע, mako אוכל3חותכים גס את עלי הבזיליקום ומוסיפים אותם ואת התבלינים. מטגנים שתי דקות תוך ערבוב. 4מוסיפים חצי כוס ממי בישול הפסטה. מבשלים כשתי דקות. 5מוסיפים את הפסטה המבושלת, מערבבים ומוסיפים 3 כפות מהפרמזן. 6מוודאים שהפסטה מוכנה, מעבירים לצלחת הגשה ומוסיפים את יתרת הפרמזן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |