אוכל
אוכל
פסטות

לינגוויני עגבניות שרי שמכינים בטיל

לא יודעים מה איתכם, לנו אין אנרגיות לבלות במטבח יותר מ-10 דקות היום. אז מצאנו לנו את המתכון המושלם למשימה: פסטה לינגוויני עם רוטב זריז אבל טעים רצח של עגבניות שרי ובזיליקום, וכמובן הרבה פרמזן

|mako אוכל| פורסם09:37
לינגוויני עגבניות שרי (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
Rating:4.147reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • 250 גרם פסטה לינגוויני

לרוטב:

  • 4-5 כפות שמן זית
  • 4 שיני שום, פרוסות
  • 2 כוסות עגבניות שרי חצויות
  • חופן עלי בזיליקום
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • חצי כפית צ'ילי גרוס
  • מלח לפי הטעם
  • 5 כפות פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. בזמן שהיא מתבשלת מכינים את הרוטב.

2מחממים שמן זית ומוסיפים את השום ועגבניות השרי. מטגנים תוך כדי ערבוב כ-5 דקות.

לבלוג של ענת אלישע

ולאינסטגרם שלה

לינגוויני ברוטב עגבניות שרילינגוויני ברוטב עגבניות שרי|צילום: ענת אלישע, mako אוכל

3חותכים גס את עלי הבזיליקום ומוסיפים אותם ואת התבלינים. מטגנים שתי דקות תוך ערבוב.

4מוסיפים חצי כוס ממי בישול הפסטה. מבשלים כשתי דקות.

5מוסיפים את הפסטה המבושלת, מערבבים ומוסיפים 3 כפות מהפרמזן.

6מוודאים שהפסטה מוכנה, מעבירים לצלחת הגשה ומוסיפים את יתרת הפרמזן.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il