אוכל
אוכל
פסטות

רביולי ממולא פטריות ברוטב עגבניות

מתכון לפסטה ממולאת בגבינת עזים ופטריות פורטובלו ברוטב אדום. מנה עשירה ומשמחת

|מאסטר שף| פורסם17:32
הרביולי של סתיו (תמונת AVI: mako)
Rating:3.935reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק:

  • 300 גרם קמח
  • קורט מלח
  • 1 ביצה
  • 4\3 כוס שמן זית – או כף שמן זית ועוד 2 ביצים

לרוטב:

  • 2 עגבניות טריות, מגוררות
  • 2 שיני שום, כתושות
  • מלח ופלפל
  • בזיליקום, קצוץ גס

למילוי:

  • 1 בצל
  • 3 פטריות שמפיניון
  • 2 פטריות פורטובלו
  • גבינת עזים
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1הבצק: מעבדים במיקסר עם וו לישה את הקמח, המלח, הביצה והשמן עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר (אם ממהרים – למקפיא).

2מכינים את הרוטב: שמים את כל המרכיבים במחבת ומבשלים על אש נמוכה.

3מכינים את המילוי: קוצצים את הבצל והפטריות ומטגנים. מתבלים ומורידים מהאש. מערבבים פנימה חתיכות גדולות של גבינת עזים.

4מרכיבים את המנה: מרדדים את הבצק במכונה פסטה וחורצים עיגולים. מניחים את המילוי על חצי מכל עיגול ומברישים במים בצדדים. מקפלים את החצי השני של הבצק על המילוי ומהדקים. מבשלים במים רותחים עם כפית מלח. כשהרביולי מוכן מכניסים אותו לרוטב ומבשלים ביחד כמה דקות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il