
לזניה חלבית קלהיש שני סוגים עיקריים של לזניה: הלזניה המושקעת, עם הבשמל ומיליון השלבים, והלזניה "של הילדים" עם הקוטג' ורסק העגבניות. זה הסוג השלישי והשפוי: לזניה גבינות עשירה, מכובדת ורצינית – בלי בשמל ובלי עבדות |
המצרכים :לתבנית 9*30 ס"מ:
לתערובת הגבינות:
להרכבת הלזניה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים בקערה את כל מרכיבי תערובת הגבינות. 3מורחים על תבנית שליש מרוטב העגבניות, ומסדרים עלי לזניה בשכבה אחת. 4מפזרים על העלים שליש מתערובת הגבינות, מפזרים כמה עלי בזיליקום וכמה פרוסות של מוצרלה ומסדרים שכבה נוספת של דפי לזניה. 5מורחים עוד שכבה של רוטב עגבניות (שליש), מסדרים פרוסות של מוצרלה ושוב תערובת גבינות (שליש) ועלי בזיליקום. 6ממשיכים כך, ומסיימים בתערובת גבינות. מעליה מפזרים את המוצרלה המגוררת (סדר ההרכבה, למי שרוצה לעבוד מסודר: רוטב, עלי לזניה, גבינות, בזיליקום, מוצרלה, עלי לזניה, רוטב, גבינות, בזיליקום, מוצרלה, עלי לזניה, רוטב, גבינות ולבסוף גבינה מגוררת). לא מסתדר? זה לא באמת משנה, כל עוד מסיימים בתערובת הגבינות ובגבינה המגוררת. 7מכסים את הלזניה (בזהירות, שנייר הכסף לא ייגע בגבינה) ואופים 30 דקות. מסירים את הכיסוי ואופים עוד רבע שעה, להזהבה. לזניה חלבית קלה|צילום: יעל קצבממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים בהצלחה! תגיות:לזניה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |