אוכל
אוכל
פסטות

פסטה פטריות וערמונים בסיר אחד

נכון שפסטה עם פטריות וערמונים נשמע הרבה יותר כמו מנה שמזמינים במסעדה מאשר ארוחה שמתקתקים בבית ברבע שעה? אז נשמע. מתכון פשוט פשוט שבא לצחוק, עם תוצאה טעימה בשיגעון

|mako אוכל| פורסם07:00
פסטה פטריות וערמונים - לפני (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.4242reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (3 מנות):

  • חצי חבילת ספגטי (250 גרם)
  • 2 שיני שום, קצוצות דק
  • 100 גרם (2 כוסות) פטריות מסוגים שונים (פורטובלו, שמפיניון)
  • 100 גרם ערמונים קלופים וקלויים, פרוסים
  • קמצוץ אגוז מוסקט
  • כפית שטוחה מלח
  • חצי כפית פלפל שחור טחון
  • כוס שמנת מתוקה
  • 2 כוסות מים

אופן ההכנה:

1שמים את כל המרכיבים בסיר ומביאים לרתיחה. אם הנוזלים לא מכסים את הפסטה מוסיפים עוד מים.

2מבשלים 6-8 דקות במכסה פתוח על אש גדולה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה מוכנה.

פסטה פטריות וערמונים - אחריהנה, ככה זה נראה בסוף|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il