מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
פסטות

פסטה פטריות וערמונים בסיר אחד

נכון שפסטה עם פטריות וערמונים נשמע הרבה יותר כמו מנה שמזמינים במסעדה מאשר ארוחה שמתקתקים בבית ברבע שעה? אז נשמע. מתכון פשוט פשוט שבא לצחוק, עם תוצאה טעימה בשיגעון

|mako אוכל| פורסם07:00
פסטה פטריות וערמונים - לפני (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (3 מנות):

  • חצי חבילת ספגטי (250 גרם)
  • 2 שיני שום, קצוצות דק
  • 100 גרם (2 כוסות) פטריות מסוגים שונים (פורטובלו, שמפיניון)
  • 100 גרם ערמונים קלופים וקלויים, פרוסים
  • קמצוץ אגוז מוסקט
  • כפית שטוחה מלח
  • חצי כפית פלפל שחור טחון
  • כוס שמנת מתוקה
  • 2 כוסות מים

אופן ההכנה:

1שמים את כל המרכיבים בסיר ומביאים לרתיחה. אם הנוזלים לא מכסים את הפסטה מוסיפים עוד מים.

2מבשלים 6-8 דקות במכסה פתוח על אש גדולה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה מוכנה.

פסטה פטריות וערמונים - אחריהנה, ככה זה נראה בסוף|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il