אוכל
אוכל
פסטות

פסטת חצילים קלילה

מה יש פה בסך הכל? פסטה, חצילים, שום וזיתים. אז איך יכול להיות שזה כל כך טעים?

|גלובס| פורסם21:00
פסטה עם חצילים (צילום: travellinglight, Istock)
צילום: travellinglight, Istock
Rating:3.530reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 1 חבילת פסטה טליאטלה מבושלת לפי הוראות היצרן
  • 3 חצילים עגולים קלים ככל הניתן
  • 4 שיני שום קצוצות דק
  • חופן עלי בזיליקום צעירים
  • חצי כוס שמן זית עדין
  • 4-3 כפות צנוברים קלויים
  • חצי כוס זיתי טאסוס מגולענים וחתוכים גס
  • גבינת פרמזן בכמות נדיבה
  • מלח ים גס ופלפל לבן גרוס גס לפי הטעם

אופן ההכנה:

1צולים את החצילים על להבות הגז במשך 4 דקות מכל צד, עד שהם מתרככים. קולפים אותם ומניחים במסננת.

2מטגנים במחבת את השום בשמן זית חם ומוסיפים מיד את החצילים, בלי שעשיתם מהם סלט! מוסיפים את הצנוברים הקלויים, את זיתי הטאסוס ואת הפסטה המבושלת. מערבבים בעדינות כדי לא לפרק את החצילים לגמרי.

3מסירים מהלהבה, מוסיפים בזיליקום, מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם, ומגררים מלמעלה כמות נדיבה של פרמזן. מגישים מיד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il