אוכל
אוכל
פסטות

פסטה עם דלורית וסינטה

פסטה סתווית, מתובלת וחגיגית ב-20 שקל ו-20 דקות

|mako| פורסם09:27
פסטה עם סינטה ודלורית (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
Rating:25reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • 350 גרם פסטה בצורה הרצויה (עדיף קצרה)

  • 300 גרם פילה סינטה פרוס (בקשו מהקצב לפרוס מראש)
  • 1 דלורית
  • שמן זית
  • מלח, פלפל
  • 1/4 כפית קינמון
  • 2 כפות שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1קולפים את הדלורית וחותכים לקוביות בינוניות.

2מחממים שמן במחבת טפלון, ומטגנים את הדלורית כעשר דקות עם מעט קינמון עד שהיא מתרככת.

3בינתיים מרתיחים מים עם מעט מלח, ומבשלים את הפסטה 7 דקות.

4מוסיפים את רצועות הסינטה למחבת עם הדלורית, מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים דקה.

5מסננים את הפסטה, ומעבירים לצלחת. מסדרים את תערובת הדלורית והסינטה על הפסטה, בוזקים מעט שמן זית ומלח גס ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il