
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1קולפים את הדלורית וחותכים לקוביות בינוניות. 2מחממים שמן במחבת טפלון, ומטגנים את הדלורית כעשר דקות עם מעט קינמון עד שהיא מתרככת. 3בינתיים מרתיחים מים עם מעט מלח, ומבשלים את הפסטה 7 דקות. 4מוסיפים את רצועות הסינטה למחבת עם הדלורית, מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים דקה. 5מסננים את הפסטה, ומעבירים לצלחת. מסדרים את תערובת הדלורית והסינטה על הפסטה, בוזקים מעט שמן זית ומלח גס ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |