אוכל
אוכל
פסטות

פסטה פטה ששברה את הרשת

לא כל שטות שאנחנו מוצאים בטיקטוק אנחנו ממהרים לנסות בבית, אנחנו יותר בוגרים מזה, אבל את הטריק הזה לפסטה משהו בנו הפציר שננסה מיד, והמשהו הזה צדק. איזה רוטב, יא אללה, וכמה שהוא קליל להכנה

|mako אוכל| פורסם09:36
רוטב להיט לפסטה פטה (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.3338reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (5 מנות):

  • חבילת פסטה (איזו שאוהבים), מבושלת לפי הוראות היצרן
  • חצי סלסילה גדולה של עגבניות שרי תמר
  • גבינת פטה כבשים 20%
  • רבע כוס שמן זית
  • חצי כוס יין לבן (לא חובה)
  • 3 שיני שום, כתושות
  • חופן עלי בזיליקום טריים
  • פרמזן, להגשה

תוספות אפשריות:

  • בצל אדום, פרוס
  • פלפל אדום, חתוך לרצועות
  • צ'ילי חריף יבש או טרי, קצוץ דק

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2מסדרים בתבנית בינונית את העגבניות, ובמרכז מניחים את גוש הגבינה (בשלמותו).

3מזלפים שמן זית (ויין, אם רוצים) ומכניסים ללא כיסוי לתנור לחצי שעה, או עד שהעגבניות והגבינה צרובות יפה (אם הפסטה לא מבושלת, אפשר לבשל אותה בזמן הזה).

פסטה עם רוטב להיטפסטה עם רוטב להיט|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

4מוציאים את התבנית מהתנור ומוסיפים את השום והבזיליקום. מועכים ומערבבים היטב.

5מוסיפים את הפסטה ומערבבים. מגישים עם הרבה פרמזן.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il