
המצרכים (5 מנות):
תוספות אפשריות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2מסדרים בתבנית בינונית את העגבניות, ובמרכז מניחים את גוש הגבינה (בשלמותו). 3מזלפים שמן זית (ויין, אם רוצים) ומכניסים ללא כיסוי לתנור לחצי שעה, או עד שהעגבניות והגבינה צרובות יפה (אם הפסטה לא מבושלת, אפשר לבשל אותה בזמן הזה). פסטה עם רוטב להיט|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4מוציאים את התבנית מהתנור ומוסיפים את השום והבזיליקום. מועכים ומערבבים היטב. 5מוסיפים את הפסטה ומערבבים. מגישים עם הרבה פרמזן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |