
פטוצ'יני גבינות מתוקותפסטה מקורית וטעימה במיוחד ברוטב מתקתק של גבינות, דבש וקינמון![]() צילום: Johanna Goodyear, Istock |
המצרכים (6 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:1מבשלים את הפטוצ'יני לפי הוראות יצרן לדרגת אל דנטה. מוציאים, מסננים ומניחים בצד. 2מבשלים את כל המצרכים של הרוטב למשך 5 דקות על אש נמוכה. מצמצמים את הרוטב ומערבבים עם הפטוצ'יני. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |