אוכל
אוכל
פסטות

פסטה בתנור

מנת פסטה אפויה וטעימה להפליא עם חצילים, אנשובי ושלל גבינות שנמסות בתנור

|מבשלים ביחד| פורסם12:23
פסטה בתנור
Rating:4.344reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (8 מנות):

  • 1 חבילת פסטה כונכיות

  • 1 חציל
  • 2-3 פילטים של אנשובי
  • שמן זית
  • חמאה
  • פירורי לחם
  • 1 כדור מוצרלה
  • פרמזן
  • גבינות נוספות לפי הטעם

כלים

  • סיר פסטה

  • קערות ערבוב
  • תבנית פירקס
  • מחבת טפלון
  • כפות
  • צלחות הגשה
  • סכיני שף
  • קרשי חיתוך

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה עד מידת עשייה של 80% ומעבירים לקערת ערבוב.

2על משטח עבודה מועכים את האנשובי עם שמן זית ומצרפים לקערה. מוסיפים גבינות.

3חותכים חציל לקוביות ומטגנים על שמן זית עד שמשחים. מצרפים לקערה.

4משמנים עם חמאה את התבנית ומפזרים פירורי לחם. מעבירים את תכולת הקערה לתבנית, מפזרים מעל פירורי לחם וגבינה מגורדת.

5אופים כ-20 דקות על 170 מעלות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il