
פסטה בתנורמנת פסטה אפויה וטעימה להפליא עם חצילים, אנשובי ושלל גבינות שנמסות בתנור![]() |
המצרכים (8 מנות):
כלים
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה עד מידת עשייה של 80% ומעבירים לקערת ערבוב. 2על משטח עבודה מועכים את האנשובי עם שמן זית ומצרפים לקערה. מוסיפים גבינות. 3חותכים חציל לקוביות ומטגנים על שמן זית עד שמשחים. מצרפים לקערה. 4משמנים עם חמאה את התבנית ומפזרים פירורי לחם. מעבירים את תכולת הקערה לתבנית, מפזרים מעל פירורי לחם וגבינה מגורדת. 5אופים כ-20 דקות על 170 מעלות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |