אוכל
אוכל
פסטות

פנה ברוטב עגבניות מיובשות

עם פלפל קלוי ועלי מרווה

|null| פורסם11:09
פנה ברוטב עגבניות של טארק שהואן (יח``צ:  יחסי ציבור )
יח``צ: יחסי ציבור
Rating:425reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 500 גרם פסטה פנה מבושלת במים חמים עד דרגת אל דנטה

  • 5 שיני שום קצוצות
  • 1 בצל לבן קצוץ
  • כף עלי מרווה
  • 3 כפות עגבניות מיובשות
  • 3 גמבה אדומה
  • חצי ליטר שמנת מתוקה
  • מלח פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • קורט אגוז מוסקט
  • 100 גרם חמאה
  • 100 גרם גבינת עיזים איכותית

אופן ההכנה:

1במחבת מחממים חמאה ומטגנים שום, מרווה ובצל 2 דקות. מוסיפים את הגמבה ומבשלים 4 דקות נספות. 2. מוספים את השמנת ומתבלים עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט. מבשלים 7 דקות ואז מוסיפים את העגבניות המיובשות. 3. בודקים טעמים ומוסיפים את הפסטה. להגשה מגרדים מעל את גבינת העיזים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il