אוכל
אוכל
פסטות

פשטידת אטריות

קוגל או קיגל המתכון המעודכן

|גיל חובב מגיש:המנה של המדינה| פורסם15:53
קיגל (צילום: דרך האוכל2, דרך האוכל 1)
צילום: דרך האוכל2, דרך האוכל 1
Rating:3.674reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 שקית (400 גרם) אטריות רחבות
  • שליש כוס בצל מטוגן (אפשר משקית)
  • 1 כף גדושה אבקת מרק בצל
  • 1 כוס פרוסות דקות של בטטה
  • 1 שורש סלרי מגורר גס
  • 1 שורש פטרוזיליה מגורר גס
  • מלח ופלפל שחור גרוס, טרי
  • 3 ביצים
  • רבע כוס שמן תירס לטיגון

אופן ההכנה:

1מבשלים את האטריות במים רותחים עם מלח. מסננים ושוטפים במים קרים לצינון. 2. מערבבים את האטריות עם יתר החומרים (חוץ מהשמן). 3. מחממים את השמן במחבת בעלת שוליים גבוהים. יוצקים פנימה את התערובת ומכסים. מבשלים כך שעה על אש בינונית-נמוכה, עד ששולי הקוגל נפרדים מהדפנות. 4. מסירים את המכסה ומכסים את המחבת בצלחת שטוחה. הופכים (זהירות! עודפי שמן עלולים להינתז על הזרוע). מחליקים את הקוגל בחזרה למחבת עם הצד המטוגן כלפי מעלה. מבשלים עוד 40 דקות ללא מכסה. מגישים חם, בטמפרטורת החדר או קר.

לפשטידת האטריות והשוקולד של גיל חובב

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il