אוכל
אוכל
פסטות

פפרדלה ראגו

פסטה מעולה עם ראגו בקר וכבד עוף, יין אדום, ירקות שורש ועשבי תיבול. כמו בולונז, אבל איזה

|קפה מרקו| פורסם20:39
פפרדלה ראגו (צילום: אנטולי מיכאלו, קפה מרקו)
צילום: אנטולי מיכאלו, קפה מרקו
Rating:4.763reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 2 בצלים לבנים, קצוצים
  • ¼ כוס שמן זית
  • 400 גרם בשר בקר רזה טחון גס
  • 100 גרם כבדי עוף קצוצים דק
  • ¼ כוס יין אדום
  • 4 עגבניות בשלות, חתוכות לקוביות
  • 4 שיני שום כתושות
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 2 גזרים, חתוכים לקוביות של 1 ס"מ
  • 1 שורש סלרי, קלוף וחתוך לקוביות (כולל הגבעול)
  • 2 גבעולי כרשה, פרוסים דק
  • 2 שורש פטרוזיליה, חתוכים לקוביות
  • 2 כוסות מים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • אגוז מוסקט
  • 1 חבילה פסטה רחבה (רצוי פפרדלה)
  • צרור פטרוזיליה טרייה, קצוצה

אופן ההכנה:

1בסיר עמוק מטגנים את הבצל בשמן זית עד להזהבה מוחלטת.

2מוסיפים את בשר הבקר והכבדים – מטגנים ומפוררים את הבשר והכבדים עד לקבלת פירורים.

3מוסיפים את היין האדום, העגבניות, השום ורסק העגבניות, מערבבים היטב ומבשלים 15 דקות.

4מוסיפים את כל הירקות ושתי כוסות מים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה 40 דקות. מערבבים מדי 10 דקות. מוסיפים מלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט.

5בסיר נפרד מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

6מסננים ומוסיפים את הפסטה לסיר הראגו. מערבבים ומוסיפים חופן של פטרוזיליה קצוצה ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il