
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1בסיר עמוק מטגנים את הבצל בשמן זית עד להזהבה מוחלטת. 2מוסיפים את בשר הבקר והכבדים – מטגנים ומפוררים את הבשר והכבדים עד לקבלת פירורים. 3מוסיפים את היין האדום, העגבניות, השום ורסק העגבניות, מערבבים היטב ומבשלים 15 דקות. 4מוסיפים את כל הירקות ושתי כוסות מים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה 40 דקות. מערבבים מדי 10 דקות. מוסיפים מלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט. 5בסיר נפרד מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 6מסננים ומוסיפים את הפסטה לסיר הראגו. מערבבים ומוסיפים חופן של פטרוזיליה קצוצה ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |