
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים בסיר עמוק על אש בינונית את שמן הזית, הבצל המגורר והעגבניות המרוסקות. מתחילים לערבב ומוסיפים את הגזר. ממשיכים לערבב. 2מנמיכים את האש ומוסיפים את התבלינים, רוטב הצ'ילי ורסק העגבניות. מערבבים שוב ומוסיפים את המים. 3מנמיכים את האש, מכסים חלקית ומבשלים כ-20 דקות או עד שהרוטב מצטמצם ומחית הגזר נעלמת בתוך הרוטב. 4מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומגישים עם הרוטב. לבלוג של אינס שילת ואפיק -תיק אוכל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |